Håndlæsning & Healing - Om mig
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Om mig

Jeg hedder Vibeke Straarup og er indenfor det åndelige uddannet kiromantiker/Håndlæser, Healer, Coach og Kanal (kanalisering). 

Jeg er uddannet Kiromantiker/Håndlæser ved Sigridur Seit og er uddannet healer flere steder, blandt andet hos Peter Seit.  
 
Jeg er dybt fascineret af hvor meget man kan se i hænderne og hvor utrolig et godt redskab hænderne er til at give indsigt og afklaring over ens livssituation og personlighed - både i nuet, fortiden og lidt i fremtiden.
 
At få læst sine hænder, er som at side ved et spejl og kigge på sin personlighed og oplevelser igennem livet. Det er en utrolig dejlig oplevelse at blive set som den man er inderst inde.
 
Jeg har videreuddannet mig til også at kunne læse relationer, par og børn, samt tyde Blindtegninger. Blindtegninger er et fantastisk arbejde til at kigge på specifikke situationer helt tilbage fra ens barndom til langt frem i tiden.
 
I efteråret 2012 har jeg også videreuddannet mig i 'Håndens billeder' - til at kunne læse billeder i hænderne, som engle, kraftdyr, afdøde, kærlighed, følelses tilstande og meget mere.

I november 2012 tog jeg en 1'årig overbygning på håndlæseruddannelsen, der hedder 'Esoterisk Håndlæsning'. Her lærte jeg at læse energier, temperamenter og meget mere i hænderne. 

Jeg er også certificeret Reiki Healer op til Reiki 3. grad af flere omgange, blandt andet ved Peter Seit. Jeg healer både både nær- og fjern healing. Jeg har givet healinger i 6 år. Healing er både for børn, voksne og ældre. 

I 2013 begyndte jeg at tage kurser i og arbejde med kodede krystaller og healingen består nu et meget bredt repertoire med Healing fra Ærkeengle, Sjælehealing, healing af dit relations netværk, healing af forskellige holistiske sygdomme som depression, migræne, ledgigt, kræft (healing - ikke helbrede) og m.m....  

Jeg er kanal/Channel og kanalisere budskaber for opstegne mestre og engle i mit arbejde med håndlæsning, healing og tarot. 

Jeg bor i Marstrup sammen med min 13'årige datter og søn på 2 år. Vi bor i en gammel præstegård fra 1777 med en dejlig stor have til. Jeg er til daglig Lærerstuderende. Min fritid går med håndlæsninger, healing, meditationer og læse spirituelle bøger, samt forsøger at holde køkkenhave fri for ukrudt :)
 
Jeg er uddannet og certificeret Coach, NLP Practitioner Coach og Evidensbaseret Coaching, samt Deeksha-giver m.m...
 
Du kan bestille en tid via min Online Booking Kalender eller ved at ringe, sms eller maile mig - så finder vi en tid der passer dig, hvor du har fri og tid.
 
Det ligger dybt i mig at hjælpe og støtte folk i deres udvikling og til at få det bedre og kende sig selv bedre.

Jeg er taknemmelig for hver eneste gang jeg får lov til at hjælpe nogen med noget via den åndelige verden. Jeg har tavshedspligt, intet går videre. Det er vigtigt for mig at du går herfra med det du havde brug for. 

Du er altid velkommen til efterfølgende at kontakte mig hvis der dukker et spørgsmål op eller hvis der er sket noget af det der kom frem i håndlæsningen og du bare har brug for lige at dele det eller vende det med mig. Telefonisk, mail, skype eller sms :)
 
 

SiteBuilder drevet af  Vistaprint