Håndlæsning & Healing - Webshop - online betaling
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Webshop


Håndlæsning
Lad dine hænder fortælle deres historie igennem en indsigtsfuld og afklarende håndlæsning.
Pris: kr. 800
Healing
Healing giver dig en dybdegående afspændende, afstressende, afslappende healing, der har en gavnlig opladende effekt på dit velbefindende og din livskvalitet. Læs mere under fanen Healing.
Pris: kr. 500
Håndlæsning OG Healing
Få først en indsigtsrig håndlæsning, og efterfølgende en afstressende, opladende healing.
Pris: kr. 1.000
Healing af børn
Healing giver en dybdegående afspændende, afstressende og afslappende healing, der har en gavnlig opladende effekt på dit velbefindende og din livskvalitet. Læs mere under fanen Healing.
Pris: kr. 300
Kanalisering
Kanalisering fra den åndelige verden med åbenhed for afdødekontakt
Pris: kr. 600
Blingtegning
Få et godt indblik i dit liv som det er lige nu, gå i dybden med din personligheds mange lag, få større selvindsigt og selvforståelse, klarhed over specifikke spørgsmål eller problemstillinger som for eksempel arbejde, familien osv.
Pris: kr. 700
Fjern-Håndlæsning
Send billeder af begge sider af dine hænder eller en blindtegning. Herefter aftaler vi en tid over telefon eller skype hvor jeg tyder dine hænder eller din blindtegning. Du får læsningen optaget og tilsendt som lydfil via mail.
Pris: kr. 800
Fjern-Healing
En fjernhealing foregår på den måde, at du ligger enten på din sofa eller i din seng eller sidder i en lænestol hjemme hos dig selv. Jeg sidder i mit healingsrum og sender healing til dig i 10-20 minutter - derved navnet fjernhealing. Når man har modtaget en healing, fortsætter healingen i efterfølgende 24 timer. Modtager man derved fjernhealing en gang i døgnet, er man i en konstant healingsproces. Lige nu 75% - altså 100 kr.
Pris: kr. 500
Spirituel Coaching
Coaching kan hjælpe dig i forhold til alle typer problemer, Varighed ca. 1 time.
Pris: kr. 500
Gavekort Håndlæsning
Giv et gavekort til en håndlæsning i gave :) Husk at skrive hvem gavekortet er til og fra, samt hvilken adresse gavekortet skal sendes til, eller om du selv henter det.
Pris: kr. 800
Gavekort Healing
Giv et gavekort til en healing :) Husk at skrive hvem gavekortet er til og fra, samt hvilken adresse gavekortet skal sendes til, eller om du selv henter det.
Pris: kr. 500
Gavekort til en Håndlæsning, Tarotkort OG Healing.
Give et gavekort til en indsigtsrig håndlæsning med en efterfølgende afstressende, opladende healing. Husk at skrive hvem gavekortet er til og fra, samt hvilken adresse gavekortet skal sendes til, eller om du selv henter det.
Pris: kr. 1.000
Gavekort til Fjern-Healing
Giv et gavekort til en Fjern-Healing :) Husk at skrive hvem gavekortet er til og fra, samt hvilken adresse gavekortet skal sendes til, eller om du selv henter det.
Pris: kr. 500
Håndlæsningen må gerne optages på din mobil eller af mig, og er inklusiv lydfilen sendt på mail eller brændt på cd.
 
Blindtegningen er inklusiv cd med tydningen indtalt og selve blindtegningen med noter og tegn fra tydningen, som du får med hjem.
 
Er du vært for en Håndlæsnings- eller Blindtegnings Dag hjemme hos dig, får alle rabat.
 
Jeg kører gerne ud af huset, i en radius af 50 km omkring Marstrup, her tillægges der kørselspris med 50-100 kr. alt efter afstand. 
ed større afstand er kørselspris med 3,80 kr. pr. km.  
 
Gavekort
Giv et gavekort med en håndlæsning eller blindtegning til en du holder af... eller en der har brug for det :) 
 
Et gavekort er en anderledes og spændende gave at få som for eksempel fødselsdagsgave, julegave, værtgave eller valentinsgave.
 

 

SiteBuilder drevet af  Vistaprint