Håndlæsning & Healing - Velkommen til
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
 
 
Velkommen til
Håndlæsning & HealingTILBUD I UGE 6 
HÅNDLÆSNING TIL HALV PRIS!
 kun 400 kr. 
(normalpris 800kr) 

Gælder også GAVEKORT 

Gavekortene laves personligt og tilsendes på mail som pdf fil
lige til at printe ud. 

Gavekort kan købes via mobilpay 51520316 eller i webshoppen og 
tilsendes på mail til print-selv-ud eller tilsendes med posten.

Bestil tid hos mig via min online booking kalender  

Sms 51520316 

Mail vibekestraarup@gmail.com

Hjemmeside www.vibekestraarup.dk 

En håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring  over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker  En håndlæsning kan også fortælle hvad der fra din fortid påvirker dig i dag og hvad der er god energi på i fremtiden 


 

Du kan booke en tid nemt via min Onling Booking Kalender
 eller kontakte mig med opkald eller sms 51520316. 

Der er flest tider i dagtimerne. Kontakt mig hvis du ønsker en anden tid end de der er i kalenderen :)

-------------------------------------------------------------

 Tilbud på Spirituel Underholdning til hyggedag/aften, arrangementer og polterabend

Blindtegning Arrangement med fortælling om hændernes verden, tydning af Blindtegninger, tarotkort og kodede krystaller. Alle får en valgfri krystal i gave :) 
Kun 200 kr pr person.

Håndlæsning arrangement i Hændernes verden Oplæg om håndlæsning, en introduktion til hvordan man nemt kan trække tarotkort og derefter får alle på skift en håndlæsning på ca 40 min., gerne i et rum ved siden af  
Kun 500kr pr person  mindst 4 personer.
-------------------------------------------------------

Jeg håber du finder den information du søger her på siden - ellers er du velkommen til at kontakte mig med spørgsmål. Tlf. 51520316 ring eller send en sms :)


Håndlæning
En håndlæsning kan give dig bevidsthed, indsigt og klarhed over din nuværende livssituation, din fortid og din nærmeste fremtid. Håndlæsning er for alle, både de nysgerrige, dem der står ved en skillevej eller har en personlig krise. En håndlæsning vare mindst en time, men sæt rigtig god tid af! Du kan optage Håndlæsningen med din mobil eller du kan få den optaget og sendt digitalt. Du får en valgfri krystalsten med til at gå med i lommen. 

Lad dine hænder fortælle hvad der er vigtigt i dit liv at have fokus på lige nu, hvad du kan gøre lige nu som er godt for dig. Hvad er den spirituelle/åndelige verden i gang med at undervise dig i via mennesker og begivenheder? Hvad ønsker dine hænder at forberede dig på hvad fremtiden bringer? Ønsker du mere klarhed over din fortid? Eller går du og tumler med noget nu og her?


Healing giver dig en dybdegående afspændingende og afslappende healing, der har en gavnlig opladende effekt på dit velbefindende og din livskvalitet. Healingen giver dig lige dét du vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Jeg healer på mange planer og gør alt hvad jeg kan får at give dig lige dét du har brug for. Du kan få healingen optaget på cd, da der ofte er en del kanaliseringer og beskeder undervejs. Det er inklusiv i prisen, samt en valgfri krystalsten. 

Mobil: 51 52 03 16  (ring eller send en sms)
 

Send en besked

Eller udfyld venligst nedenstående formular, for at sende mig en besked.
Fornavn:
Efternavn:
Firma:
Email:
Telefon:
Adresse 1:
Adresse 2:
By:
Amt:
Postnummer:
Kommentar:
 
SiteBuilder drevet af  Vistaprint