Håndlæsning & Healing - Blindtegning
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Blindtegning.
* Vælg selv sessioner med fremmøde eller over telefon *Blindtegning
800 kr.

Gavekort PDF fil - printe ud eller videresend til modtager. 


Jeg kan kontaktes skriftligt med sms til: 51520316. 
Mail: kontakt@sukriti.dk. Messenger.

------

!! NYT !! 
  Blindtegning HomeParty via ZOOM  
Introduktionspris lige nu kun 300 kr. per person 
Book en hyggelig HomeParty med Blindtegninger hvor dig og dine veninder, venner og familie kan mødes online fra sofaen, 4-8 personer. Alle kan se hinanden, tale og chatte. Jeg sætter det hele op og sender jer linket lige til at klikke direkte ind jeres Online HomeParty. 
Du kan deltage både fra computer, Ipad og telefon. 
Book nemt dit Onling HomeParty online via min online booking kalender.

Home Partyet starter med at jeg holder et lille oplæg om hvordan man tyder en blindtegning. Herefter guider jeg jer igennem og I laver hver en Blindtegning. Herefter får I jeres Blindtegning tydet med kanaliseringer og beskeder fra den åndelig verden. Jeg vil have tarotkort liggende, som jeg trækker kort fra, hvis jeg får det på intuition. Der er mulighed for at få HomeParty’et optaget. 

En Blindtegning giver et indblik i hvordan man har det lige nu og her. Blindtegningen afslører hvad der er aktivt i dit liv lige nu og hvad der fylder mest. Via kanalisering og beskeder fra den åndelige verden, får du råd og vejledning i hvad der vil være gavnligt for dig, at have fokus på fremover. Blindtegninger er et rigtig godt redskab ti lat gå i dybden og få indsigt i sig selv og i det der sker i sit liv lige nu. Du får styrket kontakten til dig selv. Jo mere åben du er, jo flere mere kommer der igennem fra den åndelig verden.

Sukriti er en skarp håndlæser, medium, healer og shaman, der har arbejdet med den åndelige verden siden 2004. Sukrit kan kontaktes skriftligt på mail: kontakt@sukriti.dk og sms til: 51520316.
Book HomeParty nemt i Sukritis online booking kalender.
------

Kombinationspakker 


Blindtegning
Blindtegningen er et utrolig tydeligt billede på dét man gerne vil have belyst og til at få et godt indblik i dit liv og din situation lige nu. Via blindtegningen kan man få et overblik og gå videre i dybden med situationen eller prolemet. Den kan også bruges til at synliggøre dine ressourcer og styrker til at håndtere en bestemt situation. Blindtegningen er et rigtig godt redskab til at indsigt og til at give klarhed over specifikke spørgsmål eller problemstillinger som for eksempel arbejde, familie, forhold, venner og meget mere.  
 
Relationslæsning og Parlæsning
Blindtegninger kan med fordel bruges ved læsning relationen/forholdet mellem to personer. Det kan være par, barn - forældreforhold, venneforhold, arbejdskollegaer osv. De to personer der gerne vil have belyst deres relation/forhold laver hver i sær en blindtegning, mens de tænker på hvordan de har det med den person de har relationen/forholdet med. Blindtegningerne tydes enkeltvis og i forhold til hinanden for at belyse styrker, udfordringer og konflikter i relationen/forholdet. Indsigt og klarhed kan sætte fokus på områder i ens relation/forhold og derved udvikle og styrke forholde. 
 
Børnelæsning
Ved børn er blindtegningen rigtig god til at afspejle hvordan barnet har det, og hvad barnet måske har svært ved at udtrykke. Indsigt og forståelse for barnets verden kan for forældrene skabe et mere bevidst forhold til sit barn. Du kan også lave en blindtegning ud fra din egen barndom, for at få belyst for eksempel et adfærdsmønster du har dannet helt tilbage i barndommen.

Hvordan du laver en Blindtegning
 
blindtegning
Du skal bruge et stykke hvidt A4 papir, som du lægger på bordet foran dig. Papiret må ikke kunne rutche når du skal tegne din hånd, så tape papiret fast til bordet så det ikke flytter sig når du skal tegne på det! 

Skriv dit nanvn og din alder i højre hjørne af papiret

OBS! Du skal bruge en god tydelig mørkfarvet tynd tush/kuglepen. Den må ikke være ved at løbe tør for farve!

1. Du holder højre hånd med kuglepennen over papiret, klar til at tegne. 
Venstre hånd lader du hænge ned ved siden mens du fokusere på hånden. 
Omvendt hvis du er venstrehåndet - skriv til mig at du er venstrehåndet og skriv et T ved tommeltåt. 

2. Når du fornemmer din hånd, tager du venstre hånd op og holder den oppe ud til venstre side for dit ansigt. Håndfladen skal vende mod dit ansigt. 

3. Nu følger du håndens omrids med start ved håndledet under tommeltotten, mens du tegner hånden på papiret - uden at kigge på papiret.


Så du kigger ikke på papiret mens du tegner. Derved er det en blind tegning. Det er energien i linjen jeg læser.
 

---

 Tilbud på Spirituel Underholdning til hyggedag/aften, arrangementer og polterabend

Blindtegning Arrangement med fortælling om hændernes verden, tydning af Blindtegninger, tarotkort og kodede krystaller. Alle får en valgfri krystal i gave :) 
Kun 300 kr pr person.

Håndlæsning arrangement i Hændernes verden Oplæg om håndlæsning, en introduktion til hvordan man nemt kan trække tarotkort og derefter får alle på skift en håndlæsning på ca 40 min., gerne i et rum ved siden af  
Kun 600 kr. pr person  mindst 4 personer.

Blindtegning via telefonen
Få en  Fjerntydning af Blindtegning via telefon eller skype. Du sender tydelige billeder dine blindtegninger og sender dem til mig via facebook, email eller skype. Herefter aftaler vi en tid på telefon eller skype for tydning af dine hænder eller Blindtegning. Du får det optaget og efterfølgende tilsendt som lydfil.  

Homeparty
Hold et Blindtegning homeparty for 4-6 personer og få en spændende og anderledes aften.
 
Blindtegning er sjovt og underholdende i selskab med flere. Dette kan både være til mindre og større fester.
(En blindtegning kan tydes, i store træk, på 10-20 min.)
 
Vært for en Håndlæsning Dag eller Blindtegnings Dag
Vær vært for en håndlæser og afhold en Håndlæsning & Blindtegnings Dag for venner og bekendte. Saml 4 -10 persone, der vil have en tid til en håndlæsning eller blindtegning, så kommer jeg hjem til dig og læser deres hænder hos dig. Nogle holder det som tradition 1 gang i året.
 
Polterabend eller tøseaften
Hold et arrangement på 1½-2 timer i hændernes verden. Få hver en minitydning på jeres hænder i fællesskab eller lav en blindtegning hver og få dem tydet. Arrangementet starter med et lille oplæg om hændernes verden. Jeg tager gerne lidt krystaller, lotuslys og røgelse med til at skabe en spirituel stemning. Alle får hver en selvvalgt krystal :)

Eksempel på afholdt polterabender og tøseaftenener:

  • Oplæg om håndlæsning: Håndlæsningens historie og hvordan tyder man hænderne og derefter lidt om blindtegning. 
  • Alle laver herefter en blindtegning og får  den tydet i fællesskab. 
  • Der vil være en lille pause på 5-10 min. halvvejs. 
  • Hen ad mod slutningen af arrangementet kan man prøve at holde nogle kodede krystaller som virker healende på en.
  • Og til slut trække tarotkort fra en at de mange tarotkortsæt. 

Foredrag om Håndlæsning & Blindtegning
Foredrag om håndlæsningens historie og hvad de forskellige områder, fingre og linjer står for. Foredraget kan efter ønske også handle om Håndlæsning, Blindtegning eller/og healing. 

Efter foredraget kan man arrangere at deltagerne kan få en mini-håndlæsning eller blindtegningstydning på 20 min.

2i1 session - 2 timer til 600 kr

Blindtegning + Håndlæsning 
Blindtegning + Healing 
Blindtegning + Tarot

3i1 session - 2½-3 timers til 1000kr

Blindtegning + Håndlæsning + Healing
Blindtegning + Håndlæsning + Tarot 
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt
Blindtegning + Afdødekontakt + Healing
Blindtegning + Tarot + Healing

4i1 session - Nærkontakt Pakken 3-4 timer  til 1200 kr. 

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Kanalisering
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Tarot
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Healing

Gælder også GAVEKORT