Håndlæsning & Healing - Håndlæsning
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Håndlæsning.
* Vælg selv sessioner med fremmøde eller over telefon *

Håndlæsning 
800 kr.

Gavekort PDF fil - printe ud eller videresend til modtager. 


Jeg kan kontaktes skriftligt med sms til: 51520316. 
Mail: kontakt@sukriti.dk. Messenger.

------

Håndlæsning
En håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring  over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker  En håndlæsning kan også fortælle hvad der fra din fortid påvirker dig i dag og hvad der er god energi på i fremtiden 

Lad dine hænder fortælle hvad der er vigtigt i dit liv at have fokus på lige nu, hvad du kan gøre lige nu som er godt for dig. Hvad er den spirituelle/åndelige verden i gang med at undervise dig i via mennesker og begivenheder? Hvad ønsker dine hænder at forberede dig på hvad fremtiden bringer? Ønsker du mere klarhed over din fortid? Eller går du og tumler med noget nu og her?


Kiromantiker
En kiromantiker håndlæser  kender hændernes sprog og landskab. En håndlæser  kan via dine hænder, fortælle dig dine hænders historie. Det kan blandt andet være via håndens form, linjer og energier, at håndlæseren kan fortælle om din livssituation og personlige forhold.

Håndlæsningen sker i et samarbejde, mellem håndlæseren og den der får læst sine hænder. Det er derfor godt at gå til en håndlæsning med et åbent sind. Ligesom det er vigtigt at håndlæseren skal være åben, neutral og observerende. Så hænderne kan få lov til frit, at fortælle den historie, de synes du skal høre.
 
håndlæsningEn håndlæsning kan give dig indsigt, klarhed og afklaring over din livssituation lige nu, problemområder og dine personlige styrker og svagheder. Under håndlæsning læser jeg hvordan du har det lige nu i øjeblikket, hvilken personlighed du har lige nu og hvordan du forholder dig til omverdenen lige nu.
 
Udover det kommer jeg  omkring arbejde, økonomi, personlighed, familie, kærlighed, talenter, potentialer og evner m.m.
 
Ud fra den historie dine hænder fortæller, kommer vi også ind på fortiden og fremtiden. Der kan for eksempel være nogle oplevelser i din fortid som hænger sammen med din situation nu, eller som er hæmmende for dig. Det kan også være muligheder i fremtiden eller markante ændringer på et tidspunkt i din fremtid.
 
Der er altid mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af læsningen.

Barndommen
Du kan også vælge at din håndlæsning skal handle om din barndom, hvor jeg så udelukkende vil læse dine hænder ud fra din barndom.


Vært for en Håndlæsning Dag eller Blindtegnings Dag
Vær vært og læg sted/rum til for en håndlæser og afhold en Håndlæsning & Blindtegnings Dag for venner og bekendte. Saml 4-10 persone, der vil have en tid til en håndlæsning eller blindtegning, så kommer jeg hjem til dig og læser deres hænder hos dig. Her får I alle rabat og får håndlæsningen til kun 600 kr. Blindtegning kun 600 kr. Nogle holder det som tradition 1 gang i året. 
 
Foredrag om Håndlæsning
Foredrag om håndlæsningens historie og hvad de forskellige områder, fingre og linjer står for. Foredraget kan efter ønske også handle om Blindtegning eller/og healing. 

Efter foredraget kan man arrangere at deltagerne kan få en mini-håndlæsning eller blindtegningstydning på 20 min. 
 

 2 timers session med 2i1 ting til 1600kr.

Blindtegning + Håndlæsning 
Håndlæsning + Tarot
Håndlæsning + Healing  
Håndlæsning + Afdødekontakt 


3 timers session med 3i1 til 2400kr 

Blindtegning + Håndlæsning + Healing
Blindtegning + Håndlæsning + Tarot 
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt
Håndlæsning + Afdødekontakt + Healing
Håndlæsning + Healing + Personrensning 

Nærkontakt Pakken 4i1    ca. 4 timer  3200 kr. 
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Klarsyn