Håndlæsning & Healing - Healing
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Healing
healing
Healing giver dig en dybdegående afspændende, afstressende og afslappende healing, der har en gavnlig opladende effekt på dit velbefindende og din livskvalitet.

Du kan vælge mellem Healing, Engle Healing eller Magnetisk Healing. 

 
Healing pris 500kr 
1 times session 
(Husk at sætte god tid af - det gør jeg :)

2 timers session kun 800 kr!Tilbud i september på flere i én session 
- vælg selv sammensætningen :)

Håndlæsning, Blindtegning, Afdødekontakt, Healing, Tarot 800kr 400kr 

2i1 pakke - 2 forskellige behandlinger - ca. 2t - 1000kr 700 kr 
(værdi op til 1600 kr)

3i1 pakke - 3 forskellige behandlinger - ca. 2-3t - 1200kr 
(værdi op til 2400 kr)

4i1 Nærkontakt Pakken 3-4 timer - 1600kr 
(værdi 3200 kr)
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Kanalisering


Gavekort har minimum 5 års gyldighed! Gavekortet personliggøres med tekst og tema og sendes som pdf fil lige til at printe ud :)

 
Rabatter
Kom fast én gang i måneden og få healingen til kun 400kr. 
500 kr for 2 timer. 

Giv dig selv den omsorg og pleje at blive ladet op og healet jævnligt. 

Kommer du en gang i ugen får du det til 
300kr pr. gang. 
400kr. ved 2 timer.

Du får en kraftig og effektiv healingssten der er kodet personligt til dig med hjem til at modtage healing fra i dagligdagen :)

Håndlæsning + Healing 1000kr 
2 timers session

Bestil tid hos mig via min online booking kalender  
Sms 51520316        Mail vibekestraarup@gmail.com


healing sønder jyllandHealing
Healing er blandt andet godt ved: mangel på energi, ondt i kroppen (i ledende, skader, ryggen osv) deprisson, angst/ængstelig, sygdomme (kohl, kræft m.m) Du kan både få healing her hos mig og fjernhealing.

Får du healing fast én gang i måneden får du det til 400 kr. pr. gang, samt du får en kodet krystal med healingsenergier så du kan få healing dagligt.

Jeg healer med Reiki, Deeksha, Engle, Magnetisk Healing, kodede krystaller, Sjælehealing, Rensning i dit energisystem, Flow i dit energisystem, Healing af blokeringer, healing i dit netværk af relationer, healing med mestre og engle. 
Jeg arbejder også med kodede krystaller der hjælper en til at komme i kontakt med ens åndelige hjem-energier, ens mulige livsmisioner i dette liv og downloading af information fra ens højeres selv/sjæl. 

Om Reiki Healing
Reiki Healing er en meget anerkendt healing, som bliver brugt i hele verdenen og er videnskabeligt bevist. Ordet Reiki er et japansk ord og betyder Universel Livsenergi.
 
Reiki Healing forgår ved at den Universelle Livsenergi og kanaliseres via mine hænder til dig. Jeg er dit redskab til at modtage lige dén energi du mangler.
 
Du ligger på en briks og slapper af med et tæppe over dig til afslappende musik, mens jeg holder mine hænder over forskellige områder over din krop.  Den Universelle livsenergi vil strømme til dig og oplade dig, opløfte dig og løsne for spændinger.
 
Healing giver altid dig lige dét du vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Healing er katalysator for de helbredende processer. Healing er altid en god opladning når du føler du mangler energi i din hverdag, på arbejdet, i følelserne, kroppen eller kærlighedslivet. 
 
Kodede krystaller til healing af årsager til sygdomme
Disse kodede krystaller er blevet kodet med bestemte helbredende energier af Paul McCarthy der holder til i Engalnd. Ved at holde krystallerne kan du få adgang til de helbredende energier der kan hjælpe dig med at fremme healing af årsagen til sygdommen og derved kan du heale dig selv dagligt hjemme. 

Hver sygdom kræver en unik specifik helbredende frekvens, som kan være meget forskellig fra andre, så hver holistisk sygdom har sin egen kodede krystal. 

Årsager til holistiske sygdomme kan være specifikke negative følelser, energiske problemer, giftige trossystemer eller en spirituel krise. Alle de ting kan have en negativ indflydelse på vores sundhed og velvære og til tider fører til fysisk sygdom. Vi er ofte ikke klar over de underliggende holistiske forhold, der til tider føre til fysisk sygdom , men de fysiske symptomer på sygdommen kræver vores opmærksomhed. 

At målrette healing på denne måde er en meget direkte og effektiv måde at arbejde på og kan give gode resultater. 

Dagligt at heale sig selv med en kodet krystal er et godt supplement til en fast ugentlig healing eller fjernhealing, samt det kan være et godt supplement til den behandlingsform man allerede er i ved lægen i forhold til ens sygdom. 

Der er kodede krystaller til healing af: kræft, fibromyalgi , betændt tyktarm, kronisk træthed, migræne, irriteret tyktarm, panikanfald/angst, leddegigt og depression.

Healing står aldrig i stedet for læge eller behandling! De kodede krystaller er ikke helbredende! De kan støtte en healing af årsagerne til en holistisk sygdom. Holistisk healing er åndelig healing og ikke klinisk eller medicinsk.

Healing af børn - kun 300 kr. 
Healing er også godt til børn og unge, hvor barnet bare kan ligge og slappe af i  1 time og få renset sit energisystem, blive fyldt op med livsenergi og kærlighedsenergi samt healet af forskellige ærkeengle. Jeg starter med at barnet laver en blindtegning og får en tydning og en lille samtale om hvordan perioden i barnets liv er lige nu. Varighed en 1 time til kun 300 kr. 


Fjernhealing
En fjernhealing foregår på den måde, at du ligger enten på din sofa eller i din seng hjemme hos dig selv. Jeg sidder i mit healingsrum og sender healing til dig i 30 minutter - derved navnet fjernhealing. Når man har modtaget en healing, fortsætter healingen i efterfølgende 24 timer. Modtager man derved fjernhealing en gang i døgnet, er man i en konstant healingsproces. Fjernhealing er foreksempel gavnligt ved en travl, stresset dag, anspændthed, hovedpine, rygsmerter, bekymringer, fysisk træthed eller ømhed, depprision og meget mere.  


Vært for en Healing Dag
Vær vært for en healer og læg sted/rum til og afhold en Healing Dag for venner og bekendte. Saml 4-10 personer, der vil have en tid til en healing, så kommer jeg hjem til dig og healer dem hos dig. 
Er du vært for en Healing Dag hjemme hos dig, får alle healing til kun 400 kr. og alle får en gratis selvvalgt  krystalsten. Nogle holder det som tradition et par gange i året. 


Kig evt. i min gæstebog og læs hvordan andre har oplevet en healing.

Adresse: Knokbjerg 26, Marstrup. 6100 Haderslev
 

SiteBuilder drevet af  Vistaprint