Håndlæsning & Healing - Spirituel Coaching Tarot
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Spirituel Coaching.
med klarsyn, kanalisering og Tarotkort.

* Vælg selv sessioner med fremmøde eller over telefon *

Spirituel Coaching 
med Kanaliseringer og Tarot
800 kr.

Gavekort PDF fil - printe ud eller videresend til modtager. 


Jeg kan kontaktes skriftligt med sms til: 51520316. 
Mail: kontakt@sukriti.dk. Messenger.


Spirituel Coach og Kanal
Som Spirituel Coach tuner jeg ind på dig og hele dit liv og giver dig råd og vejledning via kanalisering fra Åndelige Guides, Opstegne Mestre, Ærkeengle og andre højere bevidstheder. Vi kigger på dét du har brug for; arbejde, firma, forretning, familie, dig selv, kærlighed og meget mere...  

Du bliver mødt med stor åbenhed, interesse og respekt, samt optimisme. Du kan føle dig tryg i dit arbejde med dig selv og dine tanker og følelser.
 
Coaching handler om at hjælpe dig med at opnå det liv eller firma du ønsker dig. Vi kigger på hvor du er nu, hvad du ikke er tilfreds med, og hvad du virkelig gerne vil i fremtiden.

Du kan få kastet lys over hvordan du forholder dig til dine mønstre og hvordan du forandrer de mønstre der fastholder dig i tankegange og handlinger, som du slet ikke ønsker.
 
Jeg er uddannet Coach, NLP Coach, HNLP Coach og Evidensbaseret Coach, så du er i trykke hænder hos mig både personlig, spirituel og professionelt. 

Kort om NLP Coaching
Navnet NLP står for Neuro Linguistisk Programmering. NLP handler om de mentale processer (neuro), om vores kommunikation både i os selv og mellem mennesker (linguistisk), og om hvordan vi behandler den information hjernen konstant modtager (programmering).

NLP er udviklet af linguisten John Grinder og datalogen Richard Bandler, der systematisk studerede folk med exceptionelle kompetencer indenfor psykologi og kommunikation. 

Herigennem udviklede de en række systematiske og effektive teknikker og værktøjer, der gør det muligt, gennem arbejdet med de mentale processer og kommunikationen, at identificere, forandre og udvikle de problemstillinger, som vi skaber for os selv.