Håndlæsning & Healing - Spirituel Coaching
Håndlæsning & Healing - Lad dine hænder fortælle...
Spirituel Coaching
med klarsyn og kanalisering.

Kanaliseret Spirituel Coaching med kanalisering giver mig som coach mulighed for at tune ind på dig og guide dig i samarbejde med den åndelig verden, sådan at du kommer så godt på vej som muligt! Jeg anvender både klarsyn og kanalisering. 

En session på ca. 1 time koster 800kr.

Ønsker du god tid, så blot book en dobbelttid. 
 
 
Jeg er uddannet Coach, NLP Coach, HNLP Coach og Evidensbaseret Coach, så du er i trykke hænder hos mig både personlig og proffesionelt. 

Coaching handler om at hjælpe dig med at opnå det liv du virkelig ønsker dig. I coaching sessionerne kigger vi på hvor du er nu, hvad du ikke er tilfreds med, og hvad du virkelig gerne vil.
 
Coachingen hjælper dig med at finde vejen til dit mål, hvordan du skal gå denne vej til dit mål og er der som støtte og hjælper på vejen til dit mål.
 

Har du et problem eller en udfordring i livet - og føler at du ikke selv kan gøre noget ved det? Eller at det går for langsomt...?
 

Måske har du prøvet at ændre på dine vaner og tankemønstre - og alligevel oplevet, at det er frustrerende små skridt, du tager?
 Og måske efterfølgende et stort skrift tilbage?
 
Du kan få kastet lys over hvordan du forholder dig til dine mønstre og hvordan du forandrer de mønstre der fastholder dig i tankegange og handlinger, som du slet ikke ønsker.
 
Du bliver mødt med stor åbenhed, interesse og respekt, samt optimise :) Du kan føle dig tryg i dit arbejde med dig selv og dine tanker og følelser.
 
Kort om NLP Coaching
Navnet NLP står for Neuro Linguistisk Programmering. NLP handler om de mentale processer (neuro), om vores kommunikation både i os selv og mellem mennesker (linguistisk), og om hvordan vi behandler den information hjernen konstant modtager (programmering).
 
NLP er udviklet af linguisten John Grinder og datalogen Richard Bandler, der systematisk studerede folk med exceptionelle kompetencer indenfor psykologi og kommunikation. Herigennem udviklede de en række systematiske og effektive teknikker og værktøjer, der gør det muligt, gennem arbejdet med de mentale processer og kommunikationen, at identificere, forandre og udvikle de problemstillinger, som vi skaber for os selv.
 


Håndlæsning, Blindtegning, Afdødekontakt, Healing, Tarot 800kr 

2i1 pakke - 2 forskellige behandlinger - ca. 2t - 1000kr 
(værdi op til 1600 kr)

3i1 pakke - 3 forskellige behandlinger - ca. 2-3t - 1200kr 
(værdi op til 2400 kr)

4i1 Nærkontakt Pakken 3-4 timer - 1600kr 
(værdi 3200 kr)
Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Kanalisering
SiteBuilder drevet af  Vistaprint